Giakoumakis houdt deur naar droomtransfer open na vierklapper bij VVV

Giakoumakis houdt deur naar droomtransfer open na vierklapper bij VVV

Gepubliceerd: woensdag 13 januari 2021 om 23:12wo 13-01-2021 om 23:12

Georgios Giakoumakis kan niet stoppen met scoren. De Griekse spits loodste woensdagavond VVV-Venlo met vier goals langs ADO Den Haag en zei na afloop dat hij in principe het seizoen afmaakt in Nederland.

Giakoumakis was dolblij na zijn dertiende, veertiende, vijftiende en zestiende goal van het seizoen. "Alles ging goed, vanaf de eerste minuut", lacht de Griek voor de camera van ESPN. Hij is de eerste keer dat hij vier keert scoort in één wedstrijd.

"Of ik blijf? Na de wedstrijd heb ik mijn teamgenoten gesproken. Zij vroegen me te blijven tot het einde van het seizoen, heel fijn om te horen. Als er niks heel, heel speciaals voorbijkomt, wil ik blijven. Maar ik kan niks beloven. Het is niet alleen mijn beslissing, ook de club bepaalt."

"Niet normaal"
Danny Post, aanvoerder van VVV, prijst zich gelukkig met een teamgenoot als Giakoumakis. "Niet normaal hè. Vier doelputen weer... Hij is superbelangrijk voor ons. Alles wat hij aanraakt, vliegt erin. Dat is kwaliteit. Maar als hij dit hiervoor had gedaan, had hij waarschijnlijk niet bij ons gespeeld."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws