Breaking news

Atlético en Real houden elkaar in bedwang, Barça winnaar van Madrileense derby

Verbeek heeft oren naar klus bij Eredivisie-club: 'Mij op het lijf geschreven'

Verbeek heeft oren naar klus bij Eredivisie-club: 'Mij op het lijf geschreven'

Gepubliceerd: vrijdag 15 januari 2021 om 20:50vr 15-01-2021 om 20:50

Gertjan Verbeek denkt dat hij een goede opvolger zou zijn van John Stegeman bij PEC Zwolle. De trainer, die tegenwoordig als analist actief is, kwam in verschillende polls naar boven als de droomkandidaat van de PEC-supporters. 

In drie verschillende polls kwam Verbeek als favoriet uit de bus om Stegeman op te volgen in Zwolle. Wat zegt dat? "Dat een groot aantal mensen vindt dat ik geschikt ben als trainer van PEC", begint Verbeek in gesprek met het Algemeen Dagblad. "En dat is natuurlijk leuk."

"PEC kan me bellen", vervolgt Verbeek. "Ik ben nu wel analyticus bij ESPN, maar daar heb ik geen contractuele verplichtingen. Ik zal dan ook zeker in gesprek gaan. Anders weet je natuurlijk nooit of het een match kan worden. En dat niet alleen: ze bellen natuurlijk niet voor niets. Dan heb je daar over nagedacht. Nou, dan ben ik ook wel benieuwd wat hun beweegredenen zijn."

Verbeek denkt dat hij goed zou passen bij PEC. "Wat ik las is dat ze geen clubhopper zoeken, maar iemand voor de langere termijn. Nou, dat spreekt mij wel aan. Want dan kan je ook iets neerzetten. Zo heb ik dat ook gedaan bij Heracles, Heerenveen en Bochum. Dat zijn clubs waar ik langere tijd heb gezeten en die zijn niet slechter geworden. Dus dat bouwen, waar ze het bij PEC over hebben, is mij op het lijf geschreven", sluit hij af.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is Verbeek de juiste opvolger van Stegeman?

Ja, dat zou een goede zet zijn
76%
Nee, ze kunnen beter iemand anders kiezen
24%
(2311 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws