Spartak Moskou-captain rolt rode loper uit voor Promes: 'Een goede reden'

Spartak Moskou-captain rolt rode loper uit voor Promes: 'Een goede reden'

Gepubliceerd: zaterdag 16 januari 2021 om 18:58za 16-01-2021 om 18:58

Laatste update: zaterdag 16 januari 2021 om 19:09za 16-01-2021 om 19:09

Aanvoerder Georgi Dzhikiya hoopt dat Quincy Promes terugkeert bij Spartak Moskou. Dat gerucht gaat al een paar dagen rond. Dzhikiya speelde nog met Promes samen in zijn eerste periode bij Spartak.

Volgens geruchten uit Rusland hoopt Spartak Promes op te halen bij Ajax. "Als hij en de club het willen, juich ik het toe", zegt Dzhikiya tegen het Russische Rambler Sport. "We praten nog steeds met elkaar, het contact is warm en vriendelijk. Hij vertrok ineens (naar Sevilla, red.), dus misschien is het nu een goede reden om terug te komen."

Dzhikiya zegt nog steeds contact te hebben met Promes, maar niet over transfers. "Over dat soort onderwerpen praten we niet. Het zijn standaardgesprekken: hoe is het met je? Dat soort gesprekken. Het is duidelijk dat hij erg van Spartak houdt en hier geweldige jaren heeft gehad. We hebben elkaar de laatste tijd niet gesproken. Hij heeft het nu lastig, maar ik ga geen onnodige vragen stellen."

"Ik zou het geweldig vinden als hij weer voor ons komt spelen", zegt Dzhikiya. "Quincy is een geweldige speler en een absolute aanwinst voor het team. Hij kan ook nog eens op meerdere posities spelen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Een vertrek van Promes is het beste voor beide partijen

Ja
92%
Nee
8%
(13984 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws