FC Emmen heeft spectaculair transfernieuws: gebroeders Frei én Peruviaanse Zwitser

FC Emmen heeft spectaculair transfernieuws: gebroeders Frei én Peruviaanse Zwitser

Gepubliceerd: zaterdag 16 januari 2021 om 20:53za 16-01-2021 om 20:53

FC Emmen verloor zaterdag tegen Vitesse zijn twaalfde wedstrijd van het Eredivisie-seizoen, maar heeft een paar uur later uitgepakt met driedubbel transfernieuws. Kerim Frei (foto), Elias Frei én Jean-Pierre Rhyner komen de gelederen versterken aan de Oude Meerdijk.

Kerim Frei is een oude bekende van FC Emmen: de vijfvoudig international van Turkije werd vorig seizoen al gehuurd van Basaksehir en kwam uiteindelijk – doordat de competitie voortijdig stil werd gelegd – tot vier Eredivisie-optredens. Ditmaal tekent hij een contract voor anderhalf jaar én neemt hij broer Elias Frei mee. De twintigjarige linksback mag zich één week lang bewijzen bij de eerste selectie: daarna wordt bepaald of hij mag blijven of dat hij bij de beloften aansluit.

De 24-jarige Rhyner tenslotte wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van Primera División-club Cádiz FC, inclusief optie tot koop. De verdediger is geboren in Zwitserland, maar beschikt ook over een Peruviaans paspoort, net als zijn nieuwe ploeggenoten Sergio Peña en Miguel Araújo.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws