LIVE-discussie: basisdebuut voor VVV-aanvaller, Floranus terug bij Heerenveen

LIVE-discussie: basisdebuut voor VVV-aanvaller, Floranus terug bij Heerenveen

Gepubliceerd: zondag 17 januari 2021 om 14:23zo 17-01-2021 om 14:23

Yahcuroo Roemer maakt zondagmiddag zijn basisdebuut voor VVV-Venlo. De rappe aanvaller vormt samen met Giorgios Giakoumakis en Joshua John de voorhoede van de Venlonaren. Bij sc Heerenveen keert Sherel Floranus terug in de basis.

Roemer krijgt de kans van trainer Hans de Koning, omdat Vito van Crooij in de midweekse wedstrijd tegen ADO Den Haag zijn vijfde gele kaart van het seizoen pakte en daardoor geschorst is. Roemer kwam tot vandaag alleen als invaller binnen de lijnen bij VVV. Topschutter Giakoumakis staat als vanzelfsprekend in de spits bij de club uit Limburg.

Heerenveen-trainer Johnny Jansen wil ondanks de slechte resultaten van de laatste tijd niet teveel sleutelen aan zijn opstelling. Ten opzichte van het duel met RKC Waalwijk (1-1) voert de oefenmeester één wijziging door: Floranus keert terug in de basisopstelling ten koste van Hamdi Akujobi, die weer op de bank plaatsneemt.

De opstellingen:
VVV-Venlo: Kirschbaum; Dekker, Gelmi, Da Graca, Guwara; Post, Janssen, Machach; John, Giakoumakis, Roemer.

sc Heerenveen: Mulder; Floranus, Dresevic, Bochniewicz, Woudenberg; De Jong, Halilovic, Joey Veerman; Arjen van der Heide, Henk Veerman, Mitchell van Bergen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws