Telegraaf sluit Ajax-terugkeer Schöne niet uit na vertrek Huntelaar naar Schalke

Telegraaf sluit Ajax-terugkeer Schöne niet uit na vertrek Huntelaar naar Schalke

Gepubliceerd: maandag 18 januari 2021 om 22:03ma 18-01-2021 om 22:03

De Telegraaf sluit niet uit dat Lasse Schöne definitief terugkeert bij Ajax nu Klaas-Jan Huntelaar op het punt staat om te vertrekken. Daar zijn volgens de krant meerdere redenen voor.

Schöne (34) traint mee met Ajax nadat hij zijn contract bij het Italiaanse Genoa heeft laten ontbinden. Hij zou Huntelaar af kunnen lossen als publiekslieveling en ook zijn salaris is geen probleem, aldus De Telegraaf. Bovendien is Schöne topfit en kan hij 'binnen enkele uren' worden vastgelegd. Hij zou als stok achter de deur kunnen dienen voor wanneer er iets gebeurt met de andere middenvelders. Het is de vraag hoe Schöne hiernaar kijkt. Hij staat volgens Italiaanse media ook in de belangstelling van Torino.

Huntelaar
De Raad van Commissarissen van Ajax lijkt na de komst van Sébastien Haller niet happig op weer een miljoenentransfer, schetst De Telegraaf. Naar verluidt mag directeur spelersbeleid Marc Overmars alleen het vrijgekomen salaris van Huntelaar herinvesteren. 'Al voor het duel bij FC Twente werden er zaakwaarnemers van mogelijke opvolgers van Huntelaar gepolst. Maar na het bekrachtigen van de tussentijdse recordaankoop Sébastien Haller lijkt de raad van commissarissen nog niet van plan de kosten weer voor de (mogelijke Champions League-)baten te laten uitgaan.'

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Moet Ajax Schöne contracteren?

Ja
82%
Nee
18%
(2382 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws