Moyes bevestigt interesse in Haller-opvolger: 'Dan wacht ik liever tot de zomer'

Moyes bevestigt interesse in Haller-opvolger: 'Dan wacht ik liever tot de zomer'

19-01-2021 09:20
15

David Moyes heeft bevestigd dat West Ham United op zoek is naar een opvolger van de naar Ajax vertrokken Sébastien Haller. De manager geeft aan dat The Hammers een bod hebben neergelegd bij Sevilla voor Youssef En-Nesyri.

En-Nesyri is echter niet de enige speler waar West Ham interesse in heeft, zo geeft Moyes aan. De trainer hoopt op een nieuwe spits in de winterse transferperiode, maar trapt ook op de rem. "Als we niemand kunnen halen, dan is dat maar zo", vertelt hij tegen de BBC. "Maar we proberen het wel."

Moyes heeft liever dat West Ham goed nadenkt over een Haller-opvolger, dan dat er in alle haast iemand gehaald wordt die het uiteindelijk niet waar kan maken. "Wat ik niet wil is dat we te veel geld uitgeven aan een speler, die uiteindelijk de verkeerde keuze blijkt. Dan wacht ik liever totdat iemand in de zomer beschikbaar is."

Volgens The Athletic zou West Ham een bod van dertig miljoen euro uitgebracht hebben op En-Nesyri, bestaande uit een vast bedrag van 25 miljoen euro en 5 miljoen aan bonussen. Hiermee is Sevilla niet akkoord gegaan.