Breaking news

Man City blijkt toch niet onaantastbaar: Man U beëindigt serie van 21 (!) zeges

'ADO slaat weer toe op de transfermarkt en haalt een transfervrije doelman'

'ADO slaat weer toe op de transfermarkt en haalt een transfervrije doelman'

Gepubliceerd: dinsdag 19 januari 2021 om 21:16di 19-01-2021 om 21:16

Martin Fraisl heeft tot het einde van het seizoen getekend bij ADO Den Haag. Dat schrijft Omroep West. De 27-jarige keeper zat zonder club en kan dus transfervrij worden opgehaald door de club uit de Hofstad.

Volgens Omroep West gaat de Oostenrijkse keeper, wiens contract bij SV Sandhausen onlangs werd ontbonden, het seizoen afmaken in Den Haag. Hij moest vertrekken bij de club uit de 2. Bundesliga na een voorval in de kleedkamer waar hij al disciplinair voor geschorst werd. In de eerste seizoenshelft speelde Fraisl twaalf wedstrijden voor Sandhausen.

De 27-jarige keeper moet bij ADO de concurrentie aangaan met Luuk Koopmans, de eerste keuze onder de lat van trainer Ruud Brood. Dat lijkt de goalie uit Oostenrijk wel te kunnen, want vorig seizoen speelde hij alle competitiewedstrijden namens Sandhausen. In 34 wedstrijden moest hij 45 keer vissen.

Fraisl wordt, als de transfer wordt bevestigd door de Residentieclub, de vijfde aanwinst deze winter. Eerder kwamen ook Daryl Janmaat, Marko Vejinovic, Juan Familia-Castillo en Tomislav Gomelt al naar ADO. De club kan zich vanaf dinsdag volledig focussen op lijfsbehoud in de Eredivisie, want de bekerwedstrijd bij Vitesse ging met 2-1 verloren.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws