Koopmeiners speelt met breuk: 'Kan mijn linkerarm niet echt gebruiken, vervelend'

Koopmeiners speelt met breuk: 'Kan mijn linkerarm niet echt gebruiken, vervelend'

Gepubliceerd: donderdag 21 januari 2021 om 09:23do 21-01-2021 om 09:23

Teun Koopmeiners ondervond in de bekerkraker tegen Ajax hinder van een polsbreuk. Die blessure liep de aanvoerder van AZ vorige week op in de Eredivisie-topper tegen PSV.

"Tegen PSV ben ik op die pols gevallen en nu zit er een breuk in", zegt Koopmeiners na de 0-1 nederlaag tegen de Amsterdammers voor de camera van AZ TV. Hij speelde met een ingepakte pols. "Het is wel een beperking, ja. Het zit in het gips. Ik kan mijn linkerarm niet echt gebruiken. Dus dat is wel vervelend."

Koopmeiners noemt de bekeruitschakeling 'heel onnodig'. "De teleurstelling is enorm. Er lagen echt wel kansen voor ons. Heel zonde dat we daar niet meer gebruik van hebben gemaakt. Tegen Ajax weet je dat de kansen schaars zijn en dat je geen twintig kansen gaat creëren. Dus moet je zo effectief mogelijk zijn bij de kansen die je wel krijgt. Ik baal ervan dat we dat niet zijn geweest."

Honderd procent penalty
Volgens ploeggenoot Albert Gudmundsson werd AZ benadeeld door de arbitrage. "We speelden goed, alleen in de eindfase was het niet best. We hadden geen geluk vandaag, zij waren net iets scherper", zegt de aanvaller, die voor rust in het strafschopgebied werd aangeraakt door Edson Álvarez, tegen ESPN. "Het was niet veel, maar hij raakte mij wel. Het was een honderd procent penalty."

In de tweede helft ging de IJslander weer neer in het strafschopgebied. Dit keer na een duel met Jurriën Timber. "Dat was fifty-fifty. De scheidsrechter maakt de keuze en het valt niet onze kant op. Maar de scheidsrechter verliest niet de wedstrijd, wij hadden het beter moeten doen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws