COVID-'Guarito' van Juventus: De Ligt mag na vier wedstrijden weer uit quarantaine

COVID-'Guarito' van Juventus: De Ligt mag na vier wedstrijden weer uit quarantaine

Gepubliceerd: zaterdag 23 januari 2021 om 18:36za 23-01-2021 om 18:36

Matthijs de Ligt heeft groen licht gekregen om zijn rentree bij Juventus te maken, heeft La Vecchia Signora zaterdagavond bekendgemaakt. De Nederlandse verdediger moest de afgelopen wedstrijden toekijken vanwege een positieve coronatest.

Juventus maakte dit nieuws op 8 januari bekend. De Ligt – die de eerste wedstrijden van het seizoen al moest overslaan vanwege een operatie aan zijn schouder – was vervolgens niet van de partij tijdens de competitieduels met Sassuolo en Internazionale en moest ook het bekerduel met Genoa en de Supercoppa Italiana-finale tegen Napoli missen. Deze werd gewonnen door Juventus, dat in de Serie A echter verloor van Inter en flink achterop is geraakt in de titelrace.

Zondagmiddag mag het in de thuiswedstrijd tegen Bologna beginnen aan een inhaalrace, mét De Ligt in de gelederen. Juventus heeft een aantal tests uitgevoerd en heeft ditmaal een negatieve uitslag ontvangen. De Ligt hoeft niet langer in isolatie te zitten, sluit weer aan bij zijn teamgenoten en is meteen opgenomen in de wedstrijdselectie voor de thuiswedstrijd tegen Bologna.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws