Breaking news

LIVE: PSV virtueel door naar achtste finale in EL, Olympiakos moet komen

'Ajax vond hem schijnbaar toch te lastig, maar goede spelers zíjn dat toch ook?'

'Ajax vond hem schijnbaar toch te lastig, maar goede spelers zíjn dat toch ook?'

Gepubliceerd: zondag 24 januari 2021 om 22:56zo 24-01-2021 om 22:56

Het valt Ruud Gullit, Marco van Basten, Youri Mulder en Ronald Waterreus op dat Noa Lang het uitstekend doet bij Club Brugge. De aanvaller mocht afgelopen zomer vertrekken bij Ajax. Zondag bewees Lang nog maar eens zijn waarde voor Club Brugge.

Lang werd verkozen tot Man of the Match. "Ze vonden hem bij Ajax schijnbaar te lastig, maar goede spelers zíjn toch ook lastig? Die denken toch anders?", vraagt Gullit zich af bij Rondo op Ziggo Sport. "Je moet ook zorgen dat je jezelf verkoopt en laat zien. Dat heeft hij niet gedaan. Hij pakt nu z'n moment en doet het goed", reageert Van Basten.

"Is het niet zo dat Ajax structureel een tikkeltje minderwaardig naar de eigen talenten kijkt en ze die misschien te snel laten gaan? Er waren velen die hem goed vonden", zegt Mulder over Lang. "Dat denk ik niet. Ze zien heus wel wanneer een speler van waarde is en wanneer niet. Er zal er ongetwijfeld eentje tussen zitten die het bij een andere club heel goed doet", countert Van Basten op zijn beurt.

Waterreus neemt wat gas terug en vindt niet dat Ajax een fout heeft gemaakt door Lang te laten gaan. "Het is ook niet zo dat hij bij FC Twente iedere week de pannen van het dak speelde, toch? Daar heeft hij ook de kans gehad."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Heeft Ajax een fout gemaakt door Lang te laten gaan?

Ja
60%
Nee
40%
(3419 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws