Breaking news

LIVE: Europees avontuur van PSV ten einde na late goal van Olympiakos (gesloten)

ADO Den Haag slaat belangrijke slag met binnenhalen van oude bekende Mokhtar

ADO Den Haag slaat belangrijke slag met binnenhalen van oude bekende Mokhtar

Gepubliceerd: maandag 25 januari 2021 om 17:58ma 25-01-2021 om 17:58

Laatste update: maandag 25 januari 2021 om 18:01ma 25-01-2021 om 18:01

Youness Mokhtar is terug in de Eredivisie. ADO Den Haag heeft de oud-speler van PEC Zwolle en FC Twente tot het einde van het seizoen vastgelegd, met een optie voor nog een jaar.

Mokhtar (29) komt over van het Amerikaanse Columbus Crew, met wie hij kampioen van de Major League Soccer wist te worden. Nu moet hij ADO helpen in de strijd tegen degradatie.

"Het is een mooie club, die op dit moment niet staat waar het hoort, maar zie ik het juist als een uitdaging om het team verder te helpen. Ik heb al bij PEC Zwolle en FC Twente ervaren hoe je moet omgaan met een dergelijke situatie. We moeten vechten voor lijfsbehoud in de Eredivisie en daar ga ik alles voor geven", zegt Mokhtar op de clubsite van ADO.

"Youness is een aanvallende aanwinst, die vanaf de linkerflank en ook op de nummer 10-positie kan spelen", zegt Hoofd Technisch Hart Martin Jol. "We zijn verheugd dat hij ons, als kersverse kampioen van de Verenigde Staten, wil helpen met zijn ervaring en kwaliteiten. We zijn er met het Technisch Hart van overtuigd dat Youness een belangrijke rol kan spelen in de strijd om lijfsbehoud in de Eredivisie."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws