Schmidt loopt boos weg tijdens Veronica Inside-interview: 'Iets meer respect'

Schmidt loopt boos weg tijdens Veronica Inside-interview: 'Iets meer respect'

Gepubliceerd: maandag 25 januari 2021 om 18:35ma 25-01-2021 om 18:35

Laatste update: maandag 25 januari 2021 om 18:54ma 25-01-2021 om 18:54

Roger Schmidt heeft maandag een interview met Veronica Inside afgebroken. De verslaggever bleef vragen stellen over de fitheid van de PSV-spelers en de trainer van de Eindhovenaren was er na een tijdje helemaal klaar mee.

Schmidt ging in op de hamstringblessure van Noni Madueke, die tegen RKC Waalwijk in de eerste helft het veld moest verlaten. Madueke ging naar de kant, wilde het weer proberen, maar leek de blessure daarmee alleen maar te verergeren.

"De dokters wilden hem eruit halen, maar hij wilde het nog een keer proberen", vertelt Schmidt in gesprek met de Veronica Inside-reporter. "Hij dacht dat het wel kon, maar na tien meter was het duidelijk dat het niet kon. De medische staf moet het gevoel van de speler ook waarderen. Maar het was al snel duidelijk dat hij eruit moest."

De opmerking van de verslaggever dat de spelers van PSV niet fit zouden zijn, schoot bij de trainer echter in het verkeerde keelgat. "Ik weet niet waarom jij denkt dat wij niet fit zijn. Dat is een stomme vraag om eerlijk te zijn. Als wij blessures oplopen, omdat we geraakt worden door een tegenstander... Ja tuurlijk is dat een blessure, maar dat heeft niets te maken met onze fitheid."

De verslaggever haalt vervolgens de blessure van Madueke aan, die er juist met een spierblessure af moest. "Wil je met me over elke speler gaan praten? Iets meer respect, anders stoppen we met dit interview oké? Het is geen normale vraag", reageerde Schmidt geïrriteerd, voordat hij het interview afbrak.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws