Van Wonderen reageert koeltjes op basisplaats Traoré bij Jong Ajax

Van Wonderen reageert koeltjes op basisplaats Traoré bij Jong Ajax

Gepubliceerd: maandag 25 januari 2021 om 18:51ma 25-01-2021 om 18:51

Laatste update: dinsdag 26 januari 2021 om 10:48di 26-01-2021 om 10:48

Go Ahead Eagles-coach Kees van Wonderen heeft koeltjes gereageerd op de basisplaats voor Lassina Traoré, die maandagavond weer minuten gaat maken bij Jong Ajax na zijn blessure. De Go Ahead-coach ziet het juist als iets goeds voor de competitie.

"Ze laten hem weer ritme opdoen, hij moet weer minuten maken. Ik denk dat ze allebei een helft gaan spelen", doelt Van Wonderen in gesprek met ESPN op Traoré en Brian Brobbey. "Het is niet aan mij. Dat zijn de regels, die hebben we van tevoren met elkaar afgesproken. Daar moet je naderhand niets meer over zeggen."

Van Wonderen vindt het juist prima dat talenten als Traoré na een blessure weer minuten kunnen maken in de Keuken Kampioen Divisie. "Ik vind het goed dat talenten op dit niveau spelen, daar leren ze enorm veel van. Ze moeten op hun tandvlees lopen. Voor de ontwikkeling van onze talenten is het hartstikke goed. En ook voor de competitie is het goed. De consequentie is dat je niet goed weet... De ene week is het anders dan de andere. Daar zijn van tevoren afspraken over gemaakt, daar moeten we niet over gaan zeuren."

De wedstrijd tussen Go Ahead en Jong Ajax is om 18.45 uur van start gegaan.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws