Bakkali praat met Fraser en is 'van harte welkom': Maar alleen als hij niks kost

Bakkali praat met Fraser en is 'van harte welkom': "Maar alleen als hij niks kost"

26-01-2021 10:47
37

Zakaria Bakkali is welkom bij Sparta. Dat maakt technisch directeur Henk van Stee duidelijk aan het Algemeen Dagblad. Aan zijn komst is wel één belangrijke voorwaarde verbonden.

Dinsdagochtend bleek dat Bakkali mogelijk de overstap maakt van Anderlecht naar Sparta. De zaakwaarnemer van de oud-PSV'er heeft hem aangeboden op Het Kasteel, bevestigt Van Stee. "Wij hebben tot dusver alleen geen idee hoe hij er fysiek voor staat", laat de technisch directeur van Sparta weten aan het AD.

"Maar wij zijn heel duidelijk", vervolgt Van Stee. "We hebben geen geld om spelers te halen. Dat is alleen het geval mocht Abdou Harroui onverhoopt vertrekken. Bakkali is van harte welkom. Maar alleen als hij niks kost."

Bakkali, die dinsdag zijn 25ste verjaardag viert, heeft een verleden met Sparta-trainer Henk Fraser. De twee werkten samen bij PSV. 'Hij heeft zijn oud-pupil inmiddels gesproken en is bereid hem een nieuwe kans te geven, mocht de gelegenheid zich voor doen', schrijft het AD. Bakkali komt niet aan spelen toe bij Anderlecht.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie