Feyenoord hakt knoop door en geeft groen licht voor driedubbele huurtransfer

Feyenoord hakt knoop door en geeft groen licht voor driedubbele huurtransfer

26-01-2021 13:35
23

Feyenoord heeft het vertrek van Naoufal Bannis, Benny Silva en Mikael Tørset Johnsen bezegeld. De drie talenten spelen tot het einde van het seizoen op huurbasis bij FC Dordrecht.

Bannis (18), Silva (19) en Johnsen (20) zijn onderdeel van Feyenoord O21, dat door de coronamaatregelen geen wedstrijden kan spelen. Sinds half september trainen de spelers van het beloftenelftal noodgedwongen in kleine groepjes.

Frank Arnesen, technisch directeur van Feyenoord, is 'erg blij' dat Dordrecht nu uitkomst biedt. "Op deze manier kunnen drie talentvolle spelers de nodige wedstrijdminuten maken in de Eerste Divisie", laat hij weten op de clubsite.

"Door de coronacrisis staat de Onder 21-competitie vooralsnog stil, dus biedt deze verhuurconstructie uitkomst en perspectief. Niet in de laatste plaats omdat assistent-trainer Koen Stam de jongens bij FC Dordrecht mede gaat begeleiden. Zo blijven we actief betrokken bij de verdere ontwikkeling van onze beloften."

Bannis, Silva en Johnsen trainden de afgelopen maanden sporadisch mee met de hoofdmacht van Feyenoord, maar het drietal kwam niet in aanmerking bij trainer Dick Advocaat. Bannis was begin november wel goud waard door de winnende goal te maken tegen FC Emmen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie