Almere neemt doelman definitief over van Willem II: 'Vanuit dat oogpunt blij'

Almere neemt doelman definitief over van Willem II: 'Vanuit dat oogpunt blij'

Gepubliceerd: dinsdag 26 januari 2021 om 16:12di 26-01-2021 om 16:12

Almere City neemt Michael Woud definitief over van Willem II. De doelman speelt dit seizoen op huurbasis bij de nummer twee van de Keuken Kampioen Divisie en maakt een uitstekende indruk bij de ploeg van trainer Ole Tobiasen.

De 22-jarige Woud tekent een contract tot medio 2024 bij Almere, zo maakt de club via officiële kanalen bekend. De sluitpost kwam aan het begin van dit seizoen naar de club en groeide snel uit tot basisspeler. "Michael heeft sinds zijn komst naar Almere een mooie ontwikkeling doorgemaakt", stelt technisch manager Teun Jacobs van Almere City in een reactie op de clubwebsite. 

"Met zijn betrouwbare optredens is hij zowel binnen als buiten de lijnen uitgegroeid tot een gewaardeerde speler van de selectie. Vanuit dat oogpunt zijn wij blij dat wij Michael voor langere tijd aan de club hebben kunnen binden opdat we de gezamenlijke ambities gaan realiseren", aldus Jacobs.

Woud, geboren in Nieuw-Zeeland, speelde in zijn geboorteland voor Wanderers SC alvorens naar het Engelse Sunderland te vertrekken. In 2018 maakte hij zijn debuut in het nationale elftal van Nieuw-Zeeland en vertrok hij naar Willem II. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws