Dumfries stelt eerste diagnose: 'Geluk dat ik niet vaststond met mijn enkel'

Dumfries stelt eerste diagnose: 'Geluk dat ik niet vaststond met mijn enkel'

Gepubliceerd: dinsdag 26 januari 2021 om 23:22di 26-01-2021 om 23:22

Laatste update: dinsdag 26 januari 2021 om 23:40di 26-01-2021 om 23:40

PSV-aanvoerder Denzel Dumfries liet zijn ploeggenoten flink schrikken tijdens de blessuretijd van het uitduel met FC Emmen: de rechtsback moest hinkend van het veld af en leek een ernstige blessure opgelopen te hebben. Na afloop kon hij echter de ergste zorgen wegnemen.

Donyell Malen deed direct na afloop het vraaggesprek met ESPN, dat Dumfries normaal gesproken doet als aanvoerder. De rechtsback verscheen even later echter alsnog voor de ESPN-microfoon. "Hoe het is? Ik denk wel goed. Het was ook schrikken. Ik voelde mijn knie, die klapte naar binnen. Maar ik denk dat het wel goed is. Morgen (woensdag, red.) gaan we verder kijken hoe het is."

In de laatste minuten van de wedstrijd was Dumfries nog omringd door bezorgde ploeggenoten en leek het erop dat hij een vervelende blessure aan zijn linkerknie op had gelopen. "Ja, linkerknie...", liet hij weten bij het opnieuw bekijken van de beelden. "Ik denk dat ik ook geluk heb dat ik niet vaststond met mijn enkel. Even morgen afwachten, maar ik verwacht niet echt grote problemen", aldus Dumfries. "Hij is een beetje dik, maar ik had voor de wedstrijd ook al veel pijnstillers genomen."

PSV won met 0-2 in Emmen en overnacht als nummer twee van de Eredivisie. Zondagmiddag wacht de topper tegen Feyenoord.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws