'Misschien moet ik op het veld praten en niet hier, maar ik hoop op meer kansen'

'Misschien moet ik op het veld praten en niet hier, maar ik hoop op meer kansen'

Gepubliceerd: woensdag 27 januari 2021 om 13:43wo 27-01-2021 om 13:43

Laatste update: woensdag 27 januari 2021 om 14:03wo 27-01-2021 om 14:03

Adrián Dalmau wil voor zijn kansen gaan bij FC Utrecht. De Spaanse spits heeft het de eerste anderhalf jaar moeilijk gehad in de Domstad. Dalmau kende veel blessureleed en zit vaker op de bank dan hem lief is.

"Ik werk hard en in de minuten die ik krijg wil ik het verschil maken", zegt Dalmau tegen Voetbal International. "Ik vind het niet leuk op de bank te zitten. Ik heb veel vertrouwen in mezelf en wil spelen, het team helpen. Dat is wat het is. Misschien moet ik op het veld praten en niet hier. Maar ik hoop na de winter meer kansen te krijgen."

Ondanks de moeilijke momenten die hij heeft meegemaakt, blijft hij strijdbaar. "Ik ben gehaald als een belangrijke speler. De club heeft flink geïnvesteerd om me te halen. Ik heb nooit de handdoek gegooid. Ik werk zó hard om een succes te worden, ik heb de kwaliteiten om de club hogerop te brengen. In mijn hoofd ben ik alleen maar bezig met succes in Utrecht", vertelt de spits stellig.

Toch voelt Dalmau nog altijd het vertrouwen van Utrecht in hem. "Ik wil dat vertrouwen terugbetalen. Ik heb een moeilijke periode gehad, maar ben er zeker van dat het beter kan. Maar inderdaad, ik wil op een gegeven moment wel gaan spelen. En ik ben niet gelukkig met het aantal minuten dat ik dit seizoen heb gekregen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws