PSV steunt getroffen ondernemers: 'Samen met Bavaria komen we op voor onze stad'

PSV steunt getroffen ondernemers: 'Samen met Bavaria komen we op voor onze stad'

Gepubliceerd: woensdag 27 januari 2021 om 16:56wo 27-01-2021 om 16:56

PSV steekt de handen uit de mouwen om gedupeerde ondernemers uit de stad Eindhoven te ondersteunen na de rellen van de afgelopen dagen. De club uit de Lichtstad gaat samen met biermerk Bavaria lege kratjes inzamelen bij het eigen Philips Stadion.

Tijdens de eerste dagen na de ingang van de avondklok is Eindhoven het mikpunt van rellen en vernielingen, waarbij veel panden van winkeliers en horecaondernemers (gedeeltelijk) vernield zijn. PSV gaat samen met Bavaria lege bierkratten verzamelen in de vorm van een 'drive-through' aan de zijkant van het eigen Philips Stadion. Het ingezamelde statiegeld wordt door Bavaria verdubbeld en gaat in zijn geheel naar de gedupeerde ondernemers.

Toon Gerbrands, algemeen directeur van PSV, vindt het niet meer dan normaal dat PSV in actie komt om de gedupeerden te helpen. "Ook wij hebben de afgelopen dagen met afschuw gekeken naar de beelden", laat Gerbrands weten in een reactie op de website van PSV.

"PSV is niet alleen een voetbalclub, maar draagt ook een sociaal maatschappelijke verantwoordelijkheid. Daarom vinden we dat we horeca-eigenaren, winkeliers en retailers moeten helpen de schade te repareren. Samen met Bavaria komen we op voor onze stad."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Eredivisie PSV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws