Avonturier Maria gaat twee jaar na FC Twente-vertrek weer in Nederland spelen

Avonturier Maria gaat twee jaar na FC Twente-vertrek weer in Nederland spelen

28-01-2021 19:42
14

Michaël Maria is na bijna twee jaar terug op de Nederlandse velden. De linksback, die zondag zijn 26ste verjaardag viert, heeft zichzelf verbonden aan NAC Breda, heeft de Keuken Kampioen Divisie-club bekendgemaakt via de officiële kanalen.

De bij PSV en Vitesse opgeleide Maria vertrok in het voorjaar van 2019 bij FC Twente en voetbalde daarna in de Verenigde Staten en Australië. In de zomer van 2020 kwam hij zonder club te zitten, nu is hij dus weer onder de pannen: Maria trainde ruim twee maanden mee bij NAC Breda en is beloond met een contract tot medio 2023.

Maria heeft zin in zijn Bredase avontuur, laat hij weten aan de NAC-kanalen. "Het stadion zit hier normaal gesproken altijd bomvol. Het leeft hier. NAC is echt een mooie club. Ik voel me goed. Ik ben goed opgevangen door het team en de staf en hopelijk kan ik de supporters ook snel tevreden stellen." Ook NAC-trainer Maurice Steijn is content met de transfer. "Michaël is een goede en ervaren linksback. Het is goed om te zien dat hij echt bereid is in zichzelf te investeren. Mede door aanbiedingen uit het buitenland te laten liggen en bewust voor NAC te kiezen."