Tweede winterse versterking voor Heracles: 'Hij stond al langer op onze radar'

Tweede winterse versterking voor Heracles: 'Hij stond al langer op onze radar'

29-01-2021 20:05 Laatste update: 20:07
7

Heracles Almelo heeft Melih Ibrahimoglu (20) overgenomen van Rapid Wien. De middenvelder stond al langer op de radar van de club uit Almelo en tekent een contract voor 3,5 jaar, met een optie voor een extra jaar.

Dat meldt Heracles via officiële kanalen. De Oostenrijkse Turk kijkt uit naar zijn avontuur in Nederland. "Ik geloof in een goede toekomst hier. Samen met het team wil ik mooie dingen laten zien. Uit de gesprekken die ik met de club heb gehad spreekt veel vertrouwen. Dat wil ik terugbetalen", geeft hij aan in een eerste reactie.

Wedden

Meer odds

Ibrahimoglu stond al langer op het verlanglijstje van Heracles, geen technisch directeur Tim Gilissen aan. "We zijn blij met de komst van Melih. Hij is een spelbepalende middenvelder die al langer op onze radar staat. In eerste instantie richtten we ons op een transfer komende zomer, maar we kregen de kans om Melih nu al hiernaartoe te halen. Die extra tijd is voor hem en voor ons mooi meegenomen."

Ibrahimoglu speelde sinds 2012 in de jeugdopleiding van Rapid Wien en debuteerde in 2019 voor die club. Hij kwam in tien officiële duels in actie, waarvan drie in het huidige Europa League-seizoen.