De Telegraaf: Feyenoord benaderde AZ-back Svensson, Alkmaarse directie boos

De Telegraaf: Feyenoord benaderde AZ-back Svensson, Alkmaarse directie boos

30-01-2021 14:24 Laatste update: 16:19
295

Feyenoord wil ook Jonas Svensson overnemen van AZ, meldt De Telegraaf. In navolging van coach Arne Slot en assistent Marino Pusic is ook de 27-jarige rechtsback in beeld om de overstap te maken van Alkmaar naar Rotterdam-Zuid.

Volgens De Telegraaf is Svensson al benaderd door Feyenoord. De Noorse international, die momenteel geblesseerd aan de kant staat, heeft een aflopend contract in het AFAS Stadion. Desondanks is het nieuws niet goed gevallen bij de AZ-directie. De verhoudingen tussen beide clubs worden er daardoor niet beter op. 

In navolging van het Algemeen Dagblad meldt ook De Telegraaf dat Frank Arnesen (Feyenoord) en Robert Eenhoorn (AZ) het met elkaar aan de stok kregen in De Kuip. John de Wolf en Max Huiberts moesten tussen beide komen om de boel te sussen: 'Arnesen zou vloekend en tierend op Eenhoorn zijn afgestapt, die niet van het gedrag van zijn collega gediend was.'

Volgens De Telegraaf lijkt Arnesen 'onder hoogspanning' te staan. Zijn relatie met Dick Advocaat is er niet beter op geworden en het helpt niet dat Arne Slot al bezig is met de selectie van volgend seizoen. 'Een van de spelers die volgens goed ingelichte bronnen benaderd zou zijn, is rechtsback Jonas Svensson', klinkt het.