LIVE-discussie: mogelijke transfer houdt Linthorst uit basis, Fortuna mist Rota

LIVE-discussie: mogelijke transfer houdt Linthorst uit basis, Fortuna mist Rota

Gepubliceerd: zaterdag 30 januari 2021 om 19:42za 30-01-2021 om 19:42

Laatste update: zaterdag 30 januari 2021 om 20:04za 30-01-2021 om 20:04

VVV-Venlo-trainer heeft naast Giorgos Giakoumakis ook Christos Donis in de basis gezet op bezoek bij Fortuna Sittard. Het is de tweede basisplaats voor de middenvelder bij de club uit Venlo. Evert Linthorst ontbreekt, hij staat voor een transfer. Fortuna Sittard-trainer Sjors Ultee voert één wissel door ten opzichte van de wedstrijd tegen RKC Waalwijk: Roel Janssen vervangt Lazaros Rota.

Janssen gaat spelen in het centrum, waardoor Mickael Tirpan weer naar de rechtsback-positie verhuist. Verder ziet Ultee geen redenen om wat te wijzigen ten opzichte van de wedstrijd tegen RKC van eerder deze week. Fortuna won op bezoek in Waalwijk met 1-2 door doelpunten van Mats Seuntjens en Lisandro Semedo.

Ook bij VVV één wijziging ten opzichte van de wedstrijd van eerder deze week. Evert Linthorst is er niet bij: hij staat op het punt een transfer naar Al-ittihad Kalba uit de Verenigde Arabische Emiraten af te ronden. Yahcuroo Roemer krijgt daarom de voorkeur. Donis begint weer in de basis: het is de tweede wedstrijd voor de aanwinst.

De opstellingen:
Fortuna Sittard: Van Osch; Tirpan, Angha, Janssen, Cox; Rienstra, Tekie, Flemming; Semedo, Seuntjens, Hansson.

VVV-Venlo: Kirschbaum; Pachonik, Gelmi, Da Graca, Guwara; Post, Van Crooij, Donis; Roemer, Giakoumakis, Machach.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws