Stegeman pissig na rode kaart: 'Niemand rood aanpraten, niet huilie-huilie doen'

Stegeman pissig na rode kaart: 'Niemand rood aanpraten, niet huilie-huilie doen'

Gepubliceerd: zondag 31 januari 2021 om 10:28zo 31-01-2021 om 10:28

Laatste update: zondag 31 januari 2021 om 10:29zo 31-01-2021 om 10:29

John Stegeman baalt van de late gelijkmaker van FC Utrecht afgelopen zaterdag. Hidde ter Avest schoot de Domstedelingen naast PEC Zwolle in de absolute blessuretijd van de wedstrijd, nadat Bram van Polen een domme rode kaart pakte. De oefenmeester was niet blij met zijn aanvoerder.

"Als je realistisch naar de kansen kijkt, hebben zij er genoeg gehad om ons pijn te doen", begint Stegeman nog rustig in gesprek met ESPN. "Als je in de 94e minuut voorstaat met 2-3, moet je de wedstrijd gewoon winnen. Wat er in die laatste minuut allemaal gebeurt, dat is gewoon bizar."

Van Polen kreeg een rode kaart, nadat hij Remco Balk een duw tegen zijn hals gaf. De PEC-coach was er niet blij mee. "Ik ben teleurgesteld. Hij speelt vandaag zijn 400e wedstrijd, dan sta je 2-3 voor...", aldus Stegeman, die vond dat Balk er goed vanaf kwam met geel. "Dat is ook gewoon een rode kaart. Ik weet niet wat de VAR aan het doen is in Zeist, die was denk ik gewoon aan het slapen. Hij gaat gewoon vol op zijn knie staan."

Vervolgens richt Stegeman zich weer op Van Polen. "Dat maakt niet uit, hij moet zich niet laten verleiden om deze jongen aan te raken. Bram moet zich inhouden. Ik ga niemand rood aanpraten, ga niet huilie-huilie doen", sluit Stegeman af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws