Update: 'FC Emmen heeft beet en haalt Nederlandse Sheffield United-keeper'

Update: 'FC Emmen heeft beet en haalt Nederlandse Sheffield United-keeper'

31-01-2021 20:55 Laatste update: 20:59
53

FC Emmen hoopt nog een keeper aan de selectie toe te voegen, meldt Voetbal International. Volgens het medium heeft de Eredivisie-hekkensluiter een lijntje uitgegooid naar de 24-jarige Michael Verrips, die momenteel onder contract staat bij Sheffield United.

Verrips keepte in Nederland voor Sparta en MVV en keepte zich bij KV Mechelen in de kijker bij The Blades. Die transfer ging met het nodige tumult gepaard: Verrips wilde onder zijn contract bij De Kakkers uitkomen en vertrok in de zomer van 2019 via de achterdeur naar Sheffield. Sindsdien is het echter stil geworden rondom de sluitpost. In anderhalf jaar tijd is hij één keer opgesteld tijdens een FA Cup-duel, waarin hij ook nog geblesseerd uitviel.

Wedden

Meer odds

Nu zou hij de Premier League-hekkensluiter dus kunnen verruilen voor de nummer laatst van de Eredivisie. FC Emmen is op zoek naar een concurrent voor Dennis Telgenkamp en Felix Wiedwald – die dit seizoen al stuivertje hebben gewisseld – en zet volgens VI in op een huurdeal. Er zijn echter meerdere gegadigden voor de sluitpost, die nog tot 2023 vastligt bij The Blades.

Update: Hoewel er 'meerdere kapers op de kust' waren, gaat FC Emmen met Verrips aan de haal. De nummer laatst van de Eredivisie neemt hem op huurbasis over van Sheffield United, meldt Voetbal International. Verrips zal maandag gepresenteerd worden aan de Oude Meerdijk en moet de concurrentiestrijd aangaan met Telgenkamp en Wiedwald, die geen van beiden een onuitwisbare indruk achter hebben gelaten.