VVV-Venlo herenigt broertjes: Een welkome versterking voor onze aanvalslinie

VVV-Venlo herenigt broertjes: "Een welkome versterking voor onze aanvalslinie"

Gepubliceerd: maandag 1 februari 2021 om 19:02ma 01-02-2021 om 19:02

VVV-Venlo heeft ook het beroertje van Christos Donis gehuurd. De club heeft zichversterkt met Anastasios Donis. De vleugelaanvaller wordt gehuurd van Reims. Christos Donis kwam al over van Ascoli.

VVV wist eerder al A.Donis te huren van Ascoli. Nu meldt ook zijn jongere broer zich in De Koel. "De mogelijkheid die VVV-Venlo mij biedt om op het hoogste niveau in Nederland uit te komen, sprak me aan. De competitie is zeer aantrekkelijk en er wordt aanvallend gespeeld", zegt Donis op de clubsite van VVV.

"Ik denk dat ik hier goed tot m'n recht kan komen. Ik volgde de verrichtingen van mijn landgenoot Georgios Giakoumakis bij VVV-Venlo al. Die blijven in Griekenland natuurlijk niet onopgemerkt. En uiteraard heb ik even gebabbeld met mijn broer. Ja, ik ben de derde Griekse speler (Giakoumakis is ook een Griek, red.) in de selectie. Het voelt bijna als thuiskomen."

"Met Anastasios voegen we een jonge, maar tóch al zeer ervaren speler aan onze selectie toe die diverse mogelijkheden biedt", zegt technisch manager Stan Valckx. "Hij kan op de vleugel uit de voeten, maar ook als spits óf als nummer 10. Hij is een snelle, vinnige jongen met veel diepgang. Daarnaast heeft hij een passeeractie in huis en is hij doelgericht. Tevens heeft hij oog voor de steekpass. Kortom, een welkome versterking voor onze aanvalslinie."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws