Verbeek voert 'oriënterend gesprek' met PEC: 'We hebben koffie gedronken'

Verbeek voert 'oriënterend gesprek' met PEC: 'We hebben koffie gedronken'

Gepubliceerd: maandag 1 februari 2021 om 22:45ma 01-02-2021 om 22:45

Laatste update: maandag 1 februari 2021 om 22:54ma 01-02-2021 om 22:54

Gertjan Verbeek heeft een verkennend gesprek gevoerd met PEC Zwolle-voorzitter Adriaan Visser. Verbeek is in beeld om de na dit seizoen vertrekkende John Stegeman op te volgen.

Verbeek bevestigt dat nieuws in gesprek met NPO Radio 1. Hij is op dit moment actief als analist bij ESPN, maar steekt niet onder stoelen of banken dat hij graag weer aan de slag wil als trainer. Hij werd al even gelinkt aan PEC, maar is nu daadwerkelijk op gesprek geweest bij de club.

"Ja, ze hebben gebeld", geeft Verbeek aan. "Er is een oriënterend gesprek geweest, puur om elkaar te leren kennen. De voorzitter (Adriaan Visser, red.) woont mij bij op het dorp en we hebben koffie gedronken. Ik wil graag weer op het veld staan. In de loop van volgende week hoor ik of er een vervolggesprek komt."

Verbeek moet de na dit seizoen vertrekkende Stegeman op gaan volgen. PEC maakte vorig jaar al bekend dat het aflopende contract van de oefenmeester niet verlengd zou worden. De laatste klus van Verbeek als hoofdtrainer was in Australië, bij Adelaide United. Daarvoor stond hij aan het roer bij onder meer Heracles Almelo, FC Twente, AZ, Feyenoord en sc Heerenveen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws