Positieve geluiden over mogelijke investering rapper Boef in AZ: 'Altijd goed!'

Positieve geluiden over mogelijke investering rapper Boef in AZ: 'Altijd goed!'

Gepubliceerd: woensdag 3 februari 2021 om 08:34wo 03-02-2021 om 08:34

Barry van Galen ziet wel wat in de mogelijke komst van rapper Boef als investeerder bij AZ. In een interview met Vice gaf Boef aan dat hij in de toekomst wil investeren in een voetbalclub, het liefst in AZ.

Een goed plan, zo vindt clubicoon Van Galen. "Hij is van de nieuwe generatie, daar zou ik voor open staan", geeft hij aan in de Retteketet Podcast van Voetbal International. "Hij is een Alkmaarse jongen toch? Ik vind dat, als het een jongen uit de buurt is, je ervoor open moet staan. Hij heeft vast niet zoveel geld. Maar als hij wat wil doen; hij is wel van de nieuwe generatie. Ik denk niet als eigenaar, want zoveel zal hij niet hebben."

Van Galen is zeer positief over de plannen van Boef en juicht die dan ook toe. "Ik vind het wel leuk, muziek en voetbal is altijd wel een goede combinatie. Hij komt uit Alkmaar, dat is geweldig. Van mij mag hij het doen. Je kunt niet altijd blijven zeggen dat de nieuwe generatie niks is. Dan word je een oude lul. Je moet ervoor open staan. Een gesprek is altijd goed!"

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Rapper Boef als investeerder bij AZ: goed plan?

Ja, doen!
46%
Nee, liever niet...
54%
(1805 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws