'Juventus wil verjaardag van 'grootheid' Ronaldo vieren met gloednieuw contract'

4 februari 2021 om 12:53

Juventus wil de 36ste verjaardag van Cristiano Ronaldo vieren met een nieuw contract. Dat meldt Tuttosport donderdag. De Portugees kan bijtekenen tot medio 2023.

Ronaldo blaast vrijdag 36 kaarsjes uit en voelt zich volgens Tuttosport, dat hem een 'grootheid noemt', meer en meer het middelpunt van Andrea Pirlo's team. Het contact tussen de clubleiding en kamp-Ronaldo is bovendien goed, waardoor niets een langer verblijf in de weg lijkt te staan.

Het huidige contract van Ronaldo loopt af in de zomer van 2022. Juventus wil hem naar verluidt belonen met een extra jaar. Met een jaarsalaris van 31 miljoen euro is hij de absolute grootverdiener in Turijn.

Ronaldo was dit seizoen goed voor 22 goals in 23 officiële wedstrijden voor Juventus. De Oude Dame staat in de achtste finales van de Champions League tegenover FC Porto en ligt in de Serie A zeven punten achter koploper AC Milan, met een wedstrijd minder gespeeld.

Ronaldo maakte in de zomer van 2018 voor ruim 100 miljoen euro de overstap van Real Madrid naar Juventus. Het grote doel is en blijft het winnen van de Champions League, nadat  hij de prijs vier keer won met Real Madrid.