PSV moet sleutelspelers missen tegen Twente, ook bekerduel met Ajax twijfelachtig

PSV moet sleutelspelers missen tegen Twente, ook bekerduel met Ajax twijfelachtig

05-02-2021 13:41
76

PSV kan aankomend weekend tegen FC Twente nog geen beroep doen op Mario Götze en Cody Gakpo. De Duitse spelmaker werkt aan zijn fitheid, maar heeft nog niet met de groep mee kunnen trainen. Voor Gakpo is naast het duel met Twente ook de bekerwedstrijd van volgende week tegen Ajax een vraagteken.

PSV-trainer Roger Schmidt dacht eind januari alweer over Götze te kunnen beschikken, maar dat bleek toch te optimistisch. Op de clubwebsite wordt aangegeven dat de aanvallende middenvelder op de weg terug is, maar omdat hij nog niet met de groep mee heeft kunnen trainen is hij nog niet beschikbaar voor het duel met Twente. Of hij de wedstrijd tegen Ajax in de KNVB Beker wél gaat halen, laat PSV in het midden.

Voor Gakpo ziet het er minder rooskleurig uit. Hij viel tegen Sparta Rotterdam geblesseerd uit en lijkt naast de wedstrijd tegen Twente ook het duel met Ajax te moeten missen. PSV sluit een rentree van Gakpo tegen Ajax niet uit, maar noemt het 'zeer twijfelachtig' of hij volgende week woensdag minuten gaat maken.