Sparta-directeur tipt Feyenoord: 'Als ik Feyenoord was zou ik hem zeker halen'

Sparta-directeur tipt Feyenoord: 'Als ik Feyenoord was zou ik hem zeker halen'

05-02-2021 18:34 Laatste update: 06-02-2021 13:24
114

Feyenoord doet er goed aan om Spartaan Abdou Harroui naar Rotterdam-Zuid te halen, aldus Henk van Stee. De technisch directeur van Sparta vindt de creatieveling prima passen bij de stadsgenoot, maar benadrukt dat Sparta geen haast heeft met de verkoop van de middenveler.

"Als ik Feyenoord was zou ik Harroui zeker halen, als ze daar de financiële middelen voor hebben. Ik vind Harroui wel een type voor Feyenoord", vertelt Van Stee in de voetbaltalkshow FC Rijnmond. De technisch directeur vindt Harroui prima bij Feyenoord passen.

"De manier van spelen, waar toch altijd wel heel veel kracht in zit. Ik denk dat hij heel gevoelig is voor een bepaalde sfeer. Ik denk als zo’n Kuip erachter gaat staan, dat die jongen groeit", gaat Van Stee verder. Harroui is volgens Van Stee een sterke speler, maar heeft nog wel een aantal stappen te zetten.

"Er zit nog heel veel rek in die jongen. Hij moet nog een aantal dingen leren, maar met betere spelers word je ook beter", stelt van Stee. "En wie weet blijft hij wel lekker bij Sparta", gaat Van Stee lachend verder. "Iedereen denkt maar dat hij weggaat, maar als niet de club komt die bij hem past en niet aan de transfersom voldoet, blijft ie gewoon lekker bij Sparta. Bij ons is het geen noodzaak om hem te verkopen."