Update: management van Büttner reageert: 'Afspraken werden niet nagekomen'

Update: management van Büttner reageert: 'Afspraken werden niet nagekomen'

Gepubliceerd: zondag 7 februari 2021 om 14:03zo 07-02-2021 om 14:03

Het avontuur van Alexander Büttner op Cyprus heeft niet lang geduurd. Apollon Limassol maakte twee weken geleden bekend dat Büttner zijn carrière zou vervolgen op Cyprus, maar hij is niet door de medische keuring gekomen.

De Nederlander had al een contract getekend, maar 'in goed overleg' is besloten deze weer te ontbinden nadat Büttner niet door de medische tests van zijn nieuwe werkgever kwam. Dat meldt de Cyprus Times. Büttner arriveerde op Cyprus na een verblijf bij het Amerikaanse New England Revolution. Daar speelde hij zijn laatste wedstrijd vorig jaar november.

Büttner zit na krap twee weken bij Apollon weer zonder club. De oud-speler van Vitesse, Manchester United, Dinamo Moskou en RSC Anderlecht meldde zich met overgewicht bij zijn nieuwe club, zo weet de Cyprus Times. De ploeg wil dit seizoen voor de titel meestrijden en heeft Nederlanders Diego Biseswar en Charlison Benschop onder contract staan.

Update: Het management bevestigt dat Büttner alweer vertrokken is uit Cyprus. Volgens The Cyprus Times kwam hij niet door de medische tests, maar dat wordt tegenover de Gelderlander weerlegd. Het kamp van Büttner stelt dat 'afspraken niet worden nagekomen'.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws