'Geen 'dubbelslag' voor PSV: Dumfries verlengt niet, Ihattaren mogelijk wel'

'Geen 'dubbelslag' voor PSV: Dumfries verlengt niet, Ihattaren mogelijk wel'

09-02-2021 07:14 Laatste update: 08:21
203

PSV gaat deze maand weer om tafel met Mohamed Ihattaren en zaakwaarnemer Mino Raiola. Hoewel er nog altijd geen akkoord is, vertrouwt de Eindhovense club op een goede afloop. Dat ligt anders bij Denzel Dumfries, meldt Voetbal International.

PSV wilde een 'dubbelslag' slaan door zowel het contract van Ihattaren als Dumfries te verlengen. De gesprekken met de aanvoerder en Raiola leverden echter niets op, weet VI. Dumfries, die nog een contract heeft tot medio 2023, heeft zijn zinnen gezet op een transfer en wil de ontwikkelingen afwachten. PSV hoopte te verlengen met het oog op een hogere transfersom, maar lijkt nu genoegen te nemen met een bedrag van twaalf tot vijftien miljoen euro.

Waar de onderhandelingen over Dumfries zijn gestaakt, is ook het bijtekenen van Ihattaren niet eenvoudig. Dat blijkt wel uit het feit dat PSV al sinds het voorjaar van 2020 in gesprek is met Raiola over de spelmaker. De relatie met de zaakwaarnemer is evenwel goed, waardoor het vertrouwen nog groot is in het Philips Stadion.

Ihattaren, die vrijdag negentien jaar wordt, ligt nog tot medio 2022 vast. Mocht er geen akkoord worden bereikt, dan zal de club hem komende zomer moeten verkopen. Van een 'Brian Brobbey-scenario', die transfervrij de deur uitloopt bij Ajax, is daardoor geen sprake.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie