Spits van Heracles komt Ajax-shirt bezorgen: 'Het zweet van Blind zat erin'

Spits van Heracles komt Ajax-shirt bezorgen: 'Het zweet van Blind zat erin'

Gepubliceerd: maandag 15 februari 2021 om 23:30ma 15-02-2021 om 23:30

Sinan Bakis, de spits van Heracles, heeft een buurtbewoner blij gemaakt met een shirt van Daley Blind. De Duitse Turk had beloofd dat hij een Ajax-tricot zou regelen en maakte zijn belofte waar.

De spits werd in de zomerse transferperiode door Heracles gehaald en hij kwam in de straat van Danny van Laar uit Borne te wonen. Samen met buurtbewoners hielp hij Bakis om te wennen en daar wilde de spits graag iets voor terugdoen. Van Laar is fan van Ajax en hoopte op een shirt, waarna die wens afgelopen weekend bewaarheid werd.

Bakis kwam het shirtje van Daley Blind brengen en tegenover Ajax Life vertelt Van Laar hoe hij tot een afspraak kwam met de aanvaller van Heracles. "Ik moest Bakis een DM sturen via Instagram", vertelt de Ajacied. "Hij probeerde het in de Johan Cruijff Arena al, maar dat lukte toen niet. Daar bood hij zelfs zijn excuses voor aan."

Na de voor Ajax succesvol verlopen uitwedstrijd in Almelo (0-2) lukte het de spits wel. Van Laar kreeg het tenue van Blind in zijn handen gedrukt. "Ik heb wel even aan het shirt geroken. Onder de oksel. Stom hè, maar ja, dat doe je dan toch... Het zweet van Daley zat erin hoor! Ze hebben natuurlijk meerdere shirts mee, maar deze had hij écht duidelijk gedragen, haha!"

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws