Buitenspel: Ihattaren zorgt voor ophef op social media na winnende goal Brobbey

Buitenspel: Ihattaren zorgt voor ophef op social media na winnende goal Brobbey

19-02-2021 14:48 Laatste update: 15:44
188

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Mohamed Ihattaren moest de Europa League-wedstrijd van PSV op bezoek bij het Griekse Olympiakos donderdagavond vanwege ziekte aan zich voorbij laten gaan. Dat de middenvelder later op de avond van zich liet horen op social media na de winnende treffer van Ajax-spits Brian Brobbey tegen Lille OSC, viel niet bij iedereen in goede aarde.

PSV communiceerde bij het bekendmaken van de selectie voor het duel met Olympiakos dat Ihattaren ziek was en niet mee zou reizen naar Griekenland. Naderhand werd bekend dat hij ook last zou hebben van een spierblessure.

Daar lag voor veel PSV-supporters ook niet het probleem, maar toen Ihattaren na de winnende treffer van Brobbey tegen Lille van zich liet horen op social media, was voor veel supporters van de Eindhovense club de maat vol. De reacties aan het adres van de PSV-middenvelder lieten dan ook niet lang op zich wachten.