Schmidt zorgt voor verdeeldheid in ESPN-studio: Hou op, hou op, hou op

Schmidt zorgt voor verdeeldheid in ESPN-studio: "Hou op, hou op, hou op"

Gepubliceerd: zondag 21 februari 2021 om 18:58zo 21-02-2021 om 18:58

Roger Schmidt heeft zondag grote risico's genomen bij PSV. Dat concluderen Marciano Vink en Kenneth Perez in de studio van ESPN. Toch zijn de twee analisten het niet helemaal eens.

Perez stelt na de overwinning van PSV op Vitesse (3-1) - met een knipoog - vast dat Schmidt goed heeft gewisseld. "Hou op, hou op, hou op", reageert Vink. "Het had bij de rust ook gewoon 2-0 voor Vitesse kunnen staan en dan kun je wisselen wat je wilt. Ik snap niet waarom hij niet zo begint. Kies gewoon je sterkste opstelling!"

Schmidt moest in de rust herstelwerkzaamheden uitvoeren en bracht Donyell Malen en Philipp Max voor Erick Gutiérrez en Adrian Fein. Perez begrijpt ergens wel dat Schmidt zijn beste spelers aanvankelijk op de bank hield.

"Hij vindt waarschijnlijk: ik heb frisse spelers kunnen inbrengen, waardoor we de wedstrijd hebben kunnen ombuigen. Of het nou goed of slecht is: het is een filosofie en hij staat ervoor. Maar het was natuurlijk wel een risico, want je hóéft niet je systeem te veranderen en zes spelers te wisselen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Eredivisie PSV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws