Woedende Genk-fans halen verhaal bij Van den Brom na nieuwe nederlaag

Woedende Genk-fans halen verhaal bij Van den Brom na nieuwe nederlaag

Gepubliceerd: maandag 22 februari 2021 om 11:46ma 22-02-2021 om 11:46

Laatste update: maandag 22 februari 2021 om 11:59ma 22-02-2021 om 11:59

KRC Genk-trainer John van den Brom kwam na afloop van de 1-2 nederlaag tegen Beerschot in botsing met om en nabij de veertig supporters. De fans eisten uitleg voor de slechte resultaten van de club, waarna de politie optrad.

Ondanks de goede resultaten in zijn eerste weken bij de club, staat de positie van Van den Brom onder druk. Genk won van de laatste negen competitieduels er slechts één. Voor een aantal supporters was dat reden om het gesprek aan te gaan met de 54-jarige trainer. Na de verliespartij tegen Beerschot op zondag, eisten ongeveer veertig fans boze fans bij het stadion uitleg.

De politie trad zelfs even op, al keerde de rust snel terug rondom de Luminus Arena. Een delegatie van de woedende supporters werd ontvangen door algemeen directeur Erik Gerits, technisch directeur Dimitri de Condé en assistent-trainer Domenico Olivieri. 

Na afloop van het duel met Beerschot, erkende Van den Brom dat het momenteel niet over rozen gaat bij Genk. "Er wordt al eens gezegd: als het tegenzit, zit alles tegen. Bij ons zit het tegen", zei Van den Brom tegen Het Laatste Nieuws. "Alle goals die de tegenstanders maken zijn wereldgoals, of toch vaak. We hebben ook heel veel ongeluk met strafschoppen en als je naar onszelf kijkt, zie je dat de bal er maar niet ingaat."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws