Breaking news

LIVE: 2-2 na 41 minuten, AZ en Feyenoord maken er een spektakel van

Verbeek houdt geen rekening meer met PEC Zwolle én haalt uit: Schandalig

Verbeek houdt geen rekening meer met PEC Zwolle én haalt uit: "Schandalig"

Gepubliceerd: maandag 22 februari 2021 om 13:58ma 22-02-2021 om 13:58

Laatste update: maandag 22 februari 2021 om 15:53ma 22-02-2021 om 15:53

Gertjan Verbeek houdt geen rekening meer met PEC Zwolle. Na het ontslag van John Stegeman is hij één van de kandidaten, maar Verbeek heeft na het kennismakingsgesprek van enkele weken geleden niets meer gehoord.

"Ik kom niet uit een ei, hè", zegt Verbeek tegen het Brabants Dagblad. "Maar ik heb nu al een tijd niks gehoord en als je tussen de regels doorleest willen ze bij PEC komende vrijdag al een nieuwe trainer op de bank hebben zitten. De telefoon is zondagochtend om tien uur niet overgegaan bij Gertjan Verbeek kan ik je vertellen."

De oud-trainer van onder meer Feyenoord, sc Heerenveen, Heracles Almelo en FC Twente spaart PEC Zwolle vervolgens niet: in de populaire app Clubhouse gingen 'mensen die bij PEC werken' tekeer over Stegeman, vertelt hij. "Schandalig", vindt Verbeek. "Iedereen kan maar alles roepen over trainers. Over de telefoon, lekker veilig. Maar als je ze in het echt tegenkomt durven ze niks te zeggen. Staan ze met de mond vol tanden."

Tirade
Afgelopen vrijdag ging Verbeek nog viral met zijn 'tirade' richting Willem II-verdediger Jordens Peters, na de 0-6 nederlaag tegen FC Utrecht. "Ik vind het gewoon doodzonde en triest als ik Willem II bezig zie. En dat uit ik dan. Ik vind ook dat dat moet. Anders ben je geen knip voor de neus waard als analyticus. (...) Al met al is ESPN is er blij mee begreep ik."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws