'Twee vraagtekens voor PSV richting cruciale Europa League-clash met Olympiakos'

'Twee vraagtekens voor PSV richting cruciale Europa League-clash met Olympiakos'

Gepubliceerd: maandag 22 februari 2021 om 14:13ma 22-02-2021 om 14:13

Het is nog onduidelijk met welke selectie PSV donderdag kan aantreden tegen Olympiakos. De Eindhovenaren moeten een 4-2 achterstand ongedaan zien te maken en hopen dat met Mohamed Ihattaren te kunnen proberen.

De talentvolle spelmaker moest het uitduel in Piraeus aan zich voorbij laten gaan door ziekte en het is nog niet duidelijk of hij er donderdag aanstaande wel bij kan zijn. In principe begint hij dinsdag weer aan de groepstrainingen, zo schrijft het Eindhovens Dagblad, en zou 'normaal gesproken' terug kunnen keren voor de allesbeslissende wedstrijd tegen de Grieken. Zeker is dat nog niet.

Of Olivier Boscagli weer kan spelen is ook nog niet duidelijk. De Franse verdediger viel in de heenwedstrijd tegen Olympiakos uit met een hoofdblessure en hij miste daardoor ook de confrontatie met Vitesse (3-1). Boscagli heeft een 'flinke wond tussen zijn ogen' en alleen als die genezen is kan hij donderdag halen. Mocht dat niet lukken, dan lijkt Nick Viergever zijn aangewezen vervanger.

Tenslotte is wél zeker dat Ibrahim Sangaré, Cody Gakpo en Noni Madueke er in ieder geval niet bij zullen zijn in het Philips Stadion. Sangaré kreeg een gele kaart in Griekenland en is geschorst (net als aanstaande zondag tegen Ajax), terwijl Gakpo en Madueke nog altijd niet voldoende hersteld zijn van hun blessures. Armando Obispo is op de weg terug, maar voor hem komt het duel ook te vroeg.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws