NOS: goed nieuws voor amateurvoetballers tot 27 jaar, teamsporten weer toegestaan

NOS: goed nieuws voor amateurvoetballers tot 27 jaar, teamsporten weer toegestaan

Gepubliceerd: dinsdag 23 februari 2021 om 16:28di 23-02-2021 om 16:28

Mark Rutte en Hugo de Jonge hebben goed nieuws voor amateurvoetballers, meldt de NOS. Volgens 'Haagse bronnen' kan het amateurvoetbal langzaam maar zeker weer opgestart worden.

De amateurcompetities werden medio oktober stilgelegd en zullen naar alle waarschijnlijkheid niet meer hervat worden. Het lijkt er echter op dat trainingen wel weer hervat kunnen worden. 'Voor jongeren en jongvolwassenen tot en met 27 jaar worden teamsporten weer toegestaan', schrijft de NOS dinsdag, vooruitlopend op de coronapersconferentie van Rutte en De Jonge van dinsdagavond.

Het (gedeeltelijk) opnieuw opstarten van het amateurvoetbal past in de reeks versoepelingen die het kabinet door wil voeren. De avondklok blijft voorlopig van kracht – in ieder geval tot 15 maart – maar de zogeheten contactberoepen mogen volgens de NOS weer uitgevoerd worden. Kappers, maar ook pedicures, schoonheidsspecialisten en rij-instructeurs mogen weer aan het werk.

Minister-president Rutte en Minister van Volskgezondheid De Jonge beleggen dinsdag om 19.00 uur opnieuw een coronapersconferentie.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Nederland

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws