Emotionele Regeer gewoon voor de camera: 'Zo'n verschrikkelijke fout maken...'

Emotionele Regeer gewoon voor de camera: 'Zo'n verschrikkelijke fout maken...'

Gepubliceerd: dinsdag 23 februari 2021 om 22:04di 23-02-2021 om 22:04

Jong Ajax verloor dinsdagavond na een knotsgekke slotfase van FC Volendam. De Amsterdammers gingen de blessuretijd van de wedstrijd in met een 1-2 voorsprong, maar verloren uiteindelijk met 3-2. Youri Regeer was de schlemiel aan Ajax-zijde: hij maakte de fout bij de winnende van Volendam.

Regeer verliet in tranen het veld na het laatste fluitsignaal, maar meldt zich vervolgens wel voor de camera van ESPN. "Ja, ik maak een fout... Daar komt de 3-2 uit. Dat is persoonlijk, een hele domme fout", begint de Jong Ajax-aanvoerder. 

Regeer geeft aan dat hij zich na afloop niet verontschuldigd heeft in de kleedkamer. Op de vraag wat hij tegen zijn ploeggenoten heeft gezegd, is hij duidelijk. "Niets eigenlijk. Ik denk dat het ook niet nodig was, iedereen wist dat het mijn fout was. Het moet nog even doordringen, maar ik weet donders goed dat het mijn fout is. Je geeft het weg. 2-2 kan gebeuren, maar dan zo'n verschrikkelijke fout maken in de laatste seconden. Die bal moet gewoon naar voren", sluit hij af.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws