Fortuna tackelt keepersproblemen en laat voormalig Oranje-international meetrainen

Fortuna tackelt keepersproblemen en laat voormalig Oranje-international meetrainen

Gepubliceerd: woensdag 24 februari 2021 om 10:11wo 24-02-2021 om 10:11

Piet Velthuizen traint de komende weken mee bij Fortuna Sittard. De ervaren doelman (34), die in Telstar zijn laatste club had, kan de acute keepersproblemen in Midden-Limburg oplossen.

Op de website van Fortuna valt te lezen dat eerste doelman Yanick van Osch een zware botkneuzing heeft, waarvan hij enkele weken zal moeten herstellen. Dat is nog niet alles, want reservekeeper Alexei Koselev staat op het punt een transfer af te ronden. De formatie van trainer Sjors Ultee kan dus wel een nieuwe keeper gebruiken en hoopt een doelman transfervrij vast te kunnen leggen.

Daarom traint Velthuizen vanaf woensdag mee met Fortuna. De Nijmegenaar, die in Nederland vooral bekend is van zijn periode in het shirt van Vitesse, is op dit moment 34 jaar en heeft geen club. Hij kan wel bogen op veel ervaring, want naast avonturen in het buitenland bij Hércules Alicante, Hapoel Haifa en Omonia Nicosia speelde hij ook een interland voor het Nederlands elftal. In 2009 keepte hij een helft in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Japan.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws