'AZ is overtuigd en wil Emmen van Peruviaanse sterkhouder beroven'

'AZ is overtuigd en wil Emmen van Peruviaanse sterkhouder beroven'

Gepubliceerd: woensdag 24 februari 2021 om 11:08wo 24-02-2021 om 11:08

Miguel Araujo, de verdediger van FC Emmen, zou na dit seizoen naar AZ kunnen verkassen. Volgens berichtgeving uit Peru, het vaderland van de stopper, is Araujo al in gesprek met de Alkmaarders.

Emmen staat onderaan en beleeft, ondanks de overwinning op PEC Zwolle (3-2) van afgelopen weekend, een bijzonder teleurstellend seizoen. Toch laat Araujo zien wat hij kan en volgens GOLPERU zou dat AZ overtuigd hebben. De Alkmaarders zouden zelfs al met hem in gesprek zijn over een contract.

De Peruviaanse verdediger, die al negentien interlands voor zijn land speelde, ligt wel nog tot medio 2022 vast in Emmen en dus moeten beide clubs ook tot een akkoord komen over een transfersom. Het is niet duidelijk wat de Eredivisionist uit Drenthe voor zijn verdediger wil hebben en het één en ander kan veranderen mocht Emmen degraderen.

De 26-jarige Araujo, die in de zomer van 2019 gratis overkwam van Talleres de Córdoba uit Argentinië, speelde 34 competitiewedstrijden voor Emmen. Daarin maakte hij vijf doelpunten, waarvan vier dit seizoen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Kan Araujo het niveau van AZ aan?

Ja
64%
Nee
36%
(1468 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws