LIVE-discussie: Brood kiest voor ervaring in cruciaal duel met gewijzigd Willem II

LIVE-discussie: Brood kiest voor ervaring in cruciaal duel met gewijzigd Willem II

Gepubliceerd: woensdag 24 februari 2021 om 15:23wo 24-02-2021 om 15:23

Voor Willem II en ADO Den Haag is het in hun onderlinge wedstrijd van woensdagmiddag erop of eronder. De twee ploegen, respectievelijk de nummer zestien en zeventien van de Eredivisie, hebben evenveel punten en kunnen de concurrent met een zege een gevoelige tik uitdelen.

Na het debacle van afgelopen weekend tegen FC Utrecht (0-6 nederlaag) kiest Willem II-trainer Zeljko Petrovic weer voor Jordens Peters in het hart van de Tilburgse defensie. De captain van de Tricolores verwijst Sven van Beek, die tegen de Domstedelingen een ontzettend zwakke indruk maakte, naar de reservebank.

Ook Pol Llonch, Kwasi Okyere Wriedt en Freek Heerkens zijn terug in het elftal. Het drietal moest om uiteenlopende redenen de wedstrijd tegen Utrecht missen, maar in de thuiswedstrijd tegen directe concurrent ADO zijn ze weer van de partij.

Shaquille Pinas is hersteld van een blessure en is meteen basisspeler in de Haagse formatie die door trainer Ruud Brood is samengesteld. De oefenmeester kiest voor ervaring in deze cruciale wedstrijd en stelt daarom ook Gianni Zuiverloon, Tomislav Gomelt en Ricardo Kishna op. Nasser El Khayati is, net als afgelopen zaterdag tegen Fortuna Sittard, fit genoeg om vanaf het begin te starten.

De opstellingen

Willem II: Muric; Owusu, Holmén, Peters, Heerkens; Llonch, Spieringhs, Pavlidis; Nunnely, Wriedt, Köhlert.

ADO Den Haag: Fraisl; Zuiverloon, Van Ewijk, Pinas, Kemper; Gomelt, Vejinovic, El Khayati; Adekanye, Kramer, Kishna.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wie wint deze zespuntenwedstrijd?

Willem II
48%
ADO Den Haag
31%
Het wordt gelijk
21%
(391 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws