Advocaat complimenteus:  Hij is een mooie speler om in je ploeg te hebben

Advocaat complimenteus: "Hij is een mooie speler om in je ploeg te hebben"

Gepubliceerd: woensdag 24 februari 2021 om 21:48wo 24-02-2021 om 21:48

Feyenoord morste woensdagavond tegen FC Groningen (0-0) weer punten in de strijd om plek twee in de Eredivisie, maar Dick Advocaat is na afloop tevreden. De trainer maakt zijn spelers een compliment.

"Aan de ene kant ben ik chagrijnig, aan de andere kant vind ik dat we gewoon een goede ploeg hebben. Dat meen ik echt. Ze hebben laten zien dat ze nog iets van dit seizoen willen maken", reageert Advocaat bij ESPN. "Ik zag een gretige ploeg, die FC Groningen het vanaf het begin heel moeilijk heeft gemaakt. We hebben heel dominant gespeeld. Wij dicteerden de wedstrijd. Jammer alleen dat we al die kansen hebben gemist. We hebben hier twee punten laten liggen."

Luis Sinisterra gaf na een moeilijke periode zijn visitekaartje af bij Feyenoord, maar kreeg geen beloning: paal en lat voorkwamen een goal van de Colombiaanse vleugelflitser. "Hij wordt elke week beter en krijgt ook steeds meer inhoud. Hij is een mooie speler om in je ploeg te hebben", aldus Advocaat, die afsloot met een gebbetje met verslaggever Hans Kraay junior. "Het geld dat ik voor de ESPN-reclame heb gekregen, heb ik aan de Voedselbank gegeven, Hans."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws