Buijs hoort na remise tegen Feyenoord van nieuw bod: Ik sta er heel simpel in

Buijs hoort na remise tegen Feyenoord van nieuw bod: "Ik sta er heel simpel in"

Gepubliceerd: woensdag 24 februari 2021 om 22:04wo 24-02-2021 om 22:04

Danny Buijs hoorde na FC Groningen - Feyenoord dat Ludogorets een nieuw bod heeft uitgebracht op Sergio Padt. De dertigjarige doelman heeft mogelijk zijn laatste wedstrijd gekeept in het Hitachi Capital Mobility Stadion.

Padt zinspeelde na het doelpuntloze gelijkspel tegen Feyenoord op een vervroegd vertrek naar zijn volgende club Ludogorets, dat nog vier dagen heeft voor het verstrijken van de Bulgaarse transferdeadline. "Ik sta er heel simpel in", reageert Buijs bij ESPN. "Ik hoop dat hij het seizoen bij ons afmaakt, maar als de directie vindt dat het in het belang van de club is om het bod te accepteren, moeten ze dat doen."

"Maar ik hoor het ook net in de gang", vervolgt Buijs. "Ik kan alleen maar hopen dat het bod niet goed genoeg is en Padt het seizoen afmaakt bij Groningen." Bij een vertrek van Padt heeft de trainer van FC Groningen nog de Noor Per Bråtveit (gehuurd van Djurgårdens IF met optie tot koop) en Jan de Boer achter de hand. "Op dit moment zijn die niet van het niveau van Sergio, zo simpel is het", aldus Buijs.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws