Ihattaren zorgt voor verbazing na absentie bij PSV: 'Drie keer in één winter?!'

Ihattaren zorgt voor verbazing na absentie bij PSV: 'Drie keer in één winter?!'

Het bevreemdt Björn van der Doelen dat Mohamed Ihattaren afgelopen week voor de derde keer deze winter verstek moest laten gaan bij PSV, omdat hij niet lekker in orde was. Het is Van der Doelen in twaalf jaar betaald voetbal nooit overkomen, vertelt de oud-PSV'er.

"Het is nul keer gebeurd dat ik niet bij een wedstrijd was, omdat ik ziek was", zegt Van der Doelen in de Skiete Willy Podcast van Voetbal International. "Ik weet nog dat Frank Demouge bij NEC - PSV een keer met 39 graden koorts heeft gevoetbald." Het moet volgens Van der Doelen een les zijn voor Ihattaren. "Soms kun je ook denken: man the f*ck up, paracetamol erin en gaan met die banaan. Drie keer ziek in één winter?!"

Van der Doelen is genadiger voor Timo Baumgartl. De Duitse verdediger ligt onder vuur na zijn desastreuze invalbeurt in de eerste Europa League-ontmoeting tussen PSV en Olympiakos. "Ik vind het zo vervelend voor die jongen", aldus de oud-voetballer. "Ook hier is het een opeenstapeling. Het zit allemaal een beetje tegen. Dan breekt mijn hart. Je ziet aan zo'n jongen dat hij onzeker is en meteen daarna nog een grote fout maakt."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s