Rosario is de kop van jut bij PSV: 'Nu kost het je de volgende ronde'

Rosario is de kop van jut bij PSV: 'Nu kost het je de volgende ronde'

Gepubliceerd: donderdag 25 februari 2021 om 23:21do 25-02-2021 om 23:21

Theo Janssen en Jan Boskamp vinden de Europa League-uitschakeling van PSV onnodig. Pablo Rosario is in de ogen van Janssen de grote schlemiel. Hij vergat bij de 2-1 een kopduel aan te gaan.

"Als je steeds terugloopt roep je het over jezelf af. Dit had ik echt niet verwacht", zegt Boskamp bij RTL7. "Ze hadden alles onder controle. Dit is helemaal niet nodig. Dan krijg je zo'n zaadgoal tegen, dat is waardeloos."

"Rosario is gewoon z'n man kwijt en verliest z'n kopduel. De rebound is altijd fifty-fifty, maar het kopduel mag je nooit verliezen", zegt Janssen over Rosario. Hij is kritisch op de middenvelder. "Hij was ongelukkig, dan druk ik het voorzichtig uit. Hij speelt veel ballen naar de verkeerde kleur en zit sowieso in een mindere fase. Hij mag zijn man daar gewoon niet verliezen. Nu kost het je de volgende ronde."

"De laatste tijd gaat het een stuk minder met hem. Je ziet dat hij en Sangaré voor meer controle moeten zorgen. Dat gebeurt niet. Het is leuk dat hij af en toe ballen afpakt, maar het zijn vaak ballen die hij zelf inlevert."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Europa League PSV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws