Breaking news

LIVE: Rensch valt geblesseerd uit, Ajax leidt nog steeds met minimaal verschil

Arnesen: Natuurlijk werk ik met zaakwaarnemers, dat is toch mijn job?

Arnesen: "Natuurlijk werk ik met zaakwaarnemers, dat is toch mijn job?"

Gepubliceerd: zaterdag 27 februari 2021 om 08:00za 27-02-2021 om 08:00

Technisch directeur Frank Arnesen kan niets met de suggestie dat Feyenoord afhankelijk is van zaakwaarnemers nu er nauwelijks nog scouts in dienst zijn. De club zag drie scouts (Michel Breukers, Mika Lipponen en Steven Aptroot) vertrekken.

Arnesen is niet afhankelijk van zaakwaarnemers, geeft hij zaterdag aan in het Algemeen Dagblad. "Natuurlijk werk ik met zaakwaarnemers, dat is toch mijn job?", zegt Arnesen. "Maar we hebben ook scouts nodig. Let wel: onze scouting bij de jeugd staat hier helemaal los van. Dat is allemaal in handen van James van der Kraan. Maar rond het eerste elftal zal ik nieuwe mensen aanstellen. Een video-scout en een live-scout, zoals ik dat noem, is tegenwoordig bijna één. Ik heb ze nodig."

Feyenoord zwemt niet bepaald in het geld, maar toch kijkt Arnesen hoopvol naar de toekomst. Hij maakt gebruik van z'n netwerk. "Kijk, Feyenoord kan geen spelers halen waar Real Madrid ook naar kijkt. Maar er is een markt voor elke club. Feyenoord moet gewoon heel creatief zijn om de selectie te kunnen versterken. Maar agenten zijn welkom, noem ze allemaal maar op. Mino Raiola, Rob Jansen. We doen in principe met iedereen zaken."

En dat Feyenoord moet verkopen om financieel gezond te worden, zal in De Kuip niemand hardop roepen. "Stel mij de vraag en ik zal zeggen: Feyenoord hoeft niet te verkopen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws